Wat een heerlijk weekend

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een heerlijk weekend was.
Gisteren was Andres zijn 2e verjaardag. En waar we het vorig jaar een beetje aan ons voorbij lieten gaan – in volle voorbereiding waren van ons Zambia verhaal, en met een ziek mannetje – hebben we het gisteren goed gevierd!!

Marc en ik versierden vrijdag avond het huis en de veranda, en dat werd meer dan gewaardeerd door zoonlief. De oooohhs en aaahhhs waren alom tegenwoordig.
Tijdens het zingen van Happy Birthday zong hij luider dan wij samen en de cadeautjes waren een schot in de roos. Heerlijk dat blije gezichtje!!
Toen het tijd was voor taart kwam de visite. Met cadeautjes, maar vooral ook met kindjes om mee te spelen. Gelukkig was het een zonnige ochtend, want de winter doet hier zijn intrede en dat is te merken.

’s Middags moest meneer eerst een beetje bijslapen van alle commotie. In de slaapzak, die we wegens minder warme temperaturen weer tevoorschijn hebben gehaald. Al blijft hij het steevast de “rugzak” noemen. Ook goed 😉  Na zijn middagslaapje was er nog veel tijd om lekker te spelen met zijn nieuwe aanwinsten. Topdag!!

Vanochtend reden we naar Lilayi. We brachten eerst een bezoekje aan de olifanten weesjes; blijft mooi om te zien. Daarna gingen we heerlijk eten bij de lodge, was nog een cadeautje van Geert en Omar voor Marc zijn verjaardag eerder deze maand. Lucky us!!

En de komende week vieren we nog even door, want dinsdag is Andres zijn “celebration” op school. Ik mag in de kring zijn “levensverhaal” 😉 komen vertellen en die hangt de rest van de week samen met foto’s in de klas. Er wordt gezongen en hij mag trakteren, dus ik weet alvast dat het de moeite waard gaat zijn.

De foto’s was ik natuurlijk vergeten meenemen naar school, dus die bracht ik afgelopen vrijdag. Andres was mee, maar die was natuurlijk met geen stokken meer bij de glijbaan en vriendjes weg te slaan: toen ik vertelde dat we nu toch echt naar huis gingen riep hij dat ik maar naar huis moest gaan, Andres moest spelen. Gevolgd door een glimlachend “bye mem”! Dus die heb ik daar maar gelaten.
Hopelijk blijft hij de komende 18 jaar zo graag naar school gaan 😉

En nu gaan we spelen in de zandbak. Ook heel belangrijk. Fijne avond allemaal! xx

 

 

 

One Comment on “Wat een heerlijk weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: