Nieuws!

Trots vertel ik al twee weken aan iedereen die het wil horen dat ik al twee koffers ingepakt heb. Best knap voor een last-minute inpakker vond ik!
Maar vanavond vertrekken we en vanochtend stonden nog steeds alleen die twee koffers klaar. Niets nieuws onder de zon, een mens verandert dan toch niet zomaar, zo blijkt 😉

Gelukkig ben ik wel een lijstjes-freak, en staat er zo ongeveer op papier wat ik nog bij elkaar moet grabbelen straks. Zonnecrème, badkleding en korte broeken voor Dubai en dan in een andere koffer winterkleding voor Nederland en België. Het wordt even een karweitje en het zou relaxter geweest zijn als ik dat niet meer op de laatste dag had moeten doen. Maar dat is natuurlijk helemaal mijn eigen schuld.

Ik moet ook wel zeggen dat ik – hoe erg ik er ook naar uitkijk – de laatste weken niet heel erg bezig ben geweest met de vakantie. Met niks eigenlijk.
En dat is niet echt normaal voor mijn doen. Ik kocht een Lonely Planet pocket van Dubai maar daar bleef het bij. Meestal spit ik die, nieuwschierig als ik ben, al ruim op voorhand door. Beetje voorpret en wegdromen.

Maar er viel niet zoveel te dromen, ik was namelijk vooral misselijk. En niet zomaar een beetje misselijk, maar in de mate dat je regelmatig halsbrekende toeren uit moet halen in het verkeer om de auto in de berm te kunnen drukken en nog net op tijd de deur open krijgt. Best wel heel erg misselijk dus.

Maar – en nu komt het – it’s all for the good!  Ik ben namelijk zwanger en dan heb je dat soms! Of vaak, in mijn geval 😉

B98D611C-FB90-4ED9-89A2-6312B69EA951
Grote broer

Zwangerschapsmisselijkheid, of zoals ze ook wel zeggen; “ochtendmisselijkheid”. De persoon die die laatste term uitgevonden heeft is vast een man geweest, of in ieder geval iemand zonder ervaring. Want het kan gewoon een hele dag duren en met een beetje pech ook ’s nachts. Beetje misleidend dus, als je het mij vraagt. Maar ach, het hoort erbij en natuurlijk heb ik het ervoor over!

Zo en dat was het wel voor vandaag. Nu ga ik namelijk 4 koffers vol knallen en dan zet ik mijn zonnebril vast op; Dubai here we come!!

De volgende blog typ ik dus op het strand met een (alcoholvrije, natuurlijk) cocktail naast me. Of uit mijn kleren bibberend in Nederland, zou ook zomaar kunnen. We zijn tenslotte op vakantie 🙂

 

2 Comments on “Nieuws!

  1. Nogmaals gefeliciteerd en ondanks de misselijkheid ook lekker genieten van dit wondertje.
    Goeie reis en fijne vakantie ✈️🏝🏊‍♂️⛸❄️☃️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: