We zijn verhuisd!!

De drie weken blijken ein-de-lijk voorbij te zijn!!
Vorige week zaterdag vroegen we Pelekelo de sleutel van nummer 7, zodat we konden opmeten of de bank die we gezien hebben zou passen in het huisje.
Daar aangekomen zagen we dat het hele huis ingericht was, tot opgemaakte bedden aan toe! Pelekelo wist ons te vertellen dat het huis tot 20 juni verhuurd was aan iemand anders, daarna waren er nog een paar kleine klusjes, en dan zouden wij er in kunnen…. Uhmmm die mensen kunnen toch ook tot de 20e in huisje nummer 3? Dan kunnen wij alvast over naar nummer 7? Leek ons veel logischer…
Vond Pelekelo eigenlijk ook wel, alleen had de eigenaar het anders bedacht.
Wat heen en weer gebel later was het goed, maar dan moesten we wel direct verhuizen. Dus alles lukraak in de 6 koffers gegooid (en nog een stuk of 100 plastic zakjes) en een paar uur later waren we opeens verhuisd!

Alles begint nu dus een eigen plekje te krijgen, en vandaag was het weer tijd voor een trip langs de verschillende shopping-malls.
Een bank gekocht, tv-meubel, badkameroplossing (kast kan het niet genoemd worden…), de nodige voorraadpotten, pannen en dergelijke.
Tuinmeubelen en decoratie moet nog maar een beetje wachten want vanmiddag moesten we natuurlijk voetbal kijken! We waren uitgenodigd bij andere Belgen om op groot scherm te kijken, leuk!
Voor Andres was het een drukke dag met weinig slaap. Na de voetbalwedstrijd was het voor hem meer dan genoeg geweest. Snel naar huis, schmink uit zijn haren wassen, eten en op bed!

Verder een rustige week met dus vooral koffers uitpakken, maar ook een poetsvrouw aangenomen; Angela komt part-time poetsen en vooral heel veel dweilen. En ik ben van het strijken af!! Oh ja en ze veegt de tuin (het gras!) ook netjes aan voor ons 😀

Verder hebben we zo goed als een auto gekocht, alleen nog even een kenner naar laten kijken en hopen dat het lukt om alles van op afstand te regelen, want de eigenares is vandaag naar Kenia verhuisd.

Gisteren was er een onverwachte, maar heel gezellige en lekkere lunch! Wederom bij Latitude 15, heerlijke plek! Heel lief personeel ook, vindt vooral Andres.
Hij werd namelijk 3 keer meegenomen door het personeel, om hem na een minuut of 5-10 weer terug te krijgen. Wat ze precies met hem deden weet ik niet, maar hij vond het wel leuk want steeds als de serveerster in zicht kwam stak hij z’n armpjes uit.
Toen we afgerekend hadden en naar huis wilden gaan moest ik op zoek naar Andres, want hij was weer meegenomen. Nergens te vinden, tot ik aan een personeelslid vroeg waar ze met mijn kindje naartoe waren; “the blond boy”? Take a look in the kitchen.
En daar vond ik meneer glimlachend en brabbelend terug, tussen 15 man personeel.£Ik mocht hem meenemen maar moest beloven terug te komen, dat is gelukkig helemaal geen straf.

Vrijdag-frietdag begint een traditie te worden (als je dat kunt zeggen na twee keer) 🙂  Gisteren was onze keukentafel gezellig vol met Charles, Cilia, Karin en Maarten die mee aanschoven. Karin en/of Maarten hadden lekkere kaas met toastjes mee voor bij de aperitief, Cilia had een lekker soepje gemaakt en wij hadden frietjes, biefstuk en sla om het af te maken. En er was natuurlijk bier en gin-tonic (alles voor de malaria-preventie!), het was snel laat.

Morgen vast weer een heel gedoe met meubels verslepen en boodschappen doen.
Maar ik denk dat we, zodra de bank geleverd is, de deur achter ons in het slot trekken en een leuk terras opzoeken. Nog even genieten voor de werkweek weer begint!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: